Igienizare Montaj Aer Conditionat
Montaj aer conditionat in Bucuresti si Ilfov

Montaj aer conditionat

Prestam servicii de montaj si instalare a aparatelor de aer conditionat indiferent de marca in Bucuresti si Ilfov.
Instalarea unui aparat de aer conditionat se face prin efectuarea unor operatiuni standard, adaptate la nevoiile clientului, folosind aparatatura proferionala de ultima generatie.

Pentru un montaj standard al aparatului de aer conditionat, avem nevoie de urmatoarele materiale:

  • - Suruburi plus dibluri pentru prinderea unitatii interioare si exterioare
  • - Suporti unitate exterioara
  • - Cablu alimentare priza plus stecher
  • - Traseu frigorific

Pozitia unitatii interioare: trebuie sa ofere un flux cat mai uniform in incaperea unde este instalata.Unitatea interioara trebuie amplasata la o inaltime optima astfel incat aparatul de aer conditionat sa fie cat mai eficient!

Pozitia unitatii exterioare: Aceasta va fi pozitionata pe peretele exterior al cladirii, fara a obtura ferestrele.In caz de interventie de urgenta, accesul la unitatea exterioara trebuie facut in cel mai simplu mod.
Reparatii aer conditionat cu garantie 12 luni

Reparatii aer conditionat

Reparatia unui sistem de climatizare poate fi de multe ori foarte costisituare, mai ales daca aparatul de aer conditionat este invechit sau neverificat de ceva timp. Pentru a putea scadea sansele unei eventuale defectiuni, echipa noastra va indruma calduros sa efectuati cel putin o operatiune de MENTENANTA pe an, lucru care ajuta la remedierea din timp a eventualelor defectiunilor si diminuarea semnificativa a costurilor.

Operatiunile de reparatie asupra sistemului de aer conditionat, trebuiesc constatate in prealabil la fata locului, existand posibilitatea unor defectiuni multiple. Tarifarea reparatiei se face in functie de complexitate si de costul materialelor.
Igienizare | Curatare | Mentenanta aer conditionat

mentenanta aer conditionat

Operatiunea de MENTENANTA efectuata de catre tehnicienii nostri presupune:

  • - Diagnoza si verificare a aparatului de aer conditionat
  • - Igienizare sistemului de ventilatie
  • - Curatare si dezinfectare profesionala
  • - Verificarea legaturilor electrice de la exterior
  • - Verificarea legaturilor si a traseului frigorific

Acest lucru faciliteaza sistemului de aer conditionat un flux de aer mai curat si mai proaspat. Igienizarea si curatarea periodica a aparatului de aer conditionat, reduce riscul aparitiei bacteriilor ce pot provoca afectiuni pulmonare grave. Chiar daca unitatea de aer conditionat nu prezinta defectiuni tehnice, sugeram clientilor nostri sa opteze pentru o mentenanta periodic anuala pentru a prelungi durata de viata a aparatului de aer conditionat.
Incarcare cu freon Bucurest-Ilfov

Incarcare cu freon aer conditionat

Procesul de incarcare cu freon este unul riguros, unde aparatul de aer conditionat este verificat in prealabil de necesitatea acentului frigorific. Freonul deja existent in aparatul de aer conditionat este colectat, urmand sa se realizeze incarcarea cu freon pana la limita maxim admisa a aparatului de aer conditionat, pentru o mai buna racire.

Este de precizat faptul ca agentul frigorific(freonul), nu se consuma! Acesta se pierde din unitatea de climatizare din diferite motive. Cele mai importante fiind traseul fisurat sau efactuarea de slaba calitate a montajului de aer conditionat.

Daca esti interesat de Serviciile noastre Contacteaza-ne ACUM !

Lasa mesaj Suna acum